Bestelwagenbanden

Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen natuurlijk zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs/kwaliteitverhouding van de bestelwagenbanden en wielen.

U kunt uw kosten laag houden door kwalitatief goede bestelwagenbanden aan te schaffen en uw bestelwagenbanden en wielen goed te onderhouden.

Als u uw bestelwagenbanden door de professionals van Kuipers Bandenservice BV laat onderhouden, kunt u de levensduur van uw bestelwagenbanden aanzienlijk verlengen.

Bandenservice Kuipers BV controleert op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde wielen en bestelwagenbanden en of de uitlijning goed is.
Al deze zaken zorgen niet alleen voor meer rijcomfort, maar het heeft ook direct invloed op de levensduur van uw assen, veersystemen en de as-belasting.

Kuipers Bandenservice BV heeft voor bestelwagens de bekende merken bestelwagenbanden in huis als Continental en Vredestein.

Daarnaast levert Kuipers Bandenservice BV de merken Uniroyal en Semperit.
Voor een scherpe prijs en goede kwaliteit kunt u ook denken aan het huismerk bestelwagenbanden van Kuipers Bandenservice BV.

Uw bandenspecialist kan u het beste voorlichten.