Over Kuipers Bandenservice BV

Kuipers Bandenservice in Overijssel is een echt familiebedrijf. Hierdoor kunt u bij ons vertrouwen op kennis en deskundigheid van vele jaren. In de 49 jaar van ons bestaan maakten we vele ontwikkelingen en veranderingen door. Wat altijd hetzelfde is gebleven: persoonlijk advies, service en klantvriendelijkheid.

Van Ambt-Delden naar Goor
Zoals bijna ieder familiebedrijf, maakte Kuipers Bandenservice in Overijssel een bescheiden start. In 1970 startte Joop Kuipers een klein bedrijfje aan de Oude Postweg in Ambt Delden. De stap om zelfstandig te worden, bleek al snel succesvol. Kuipers Bandenservice verhuisde naar haar huidige locatie aan de Spechthorstweg in Goor.

Van vader op zoon
De huidige eigenaar van Kuipers Bandenservice is Johan Kuipers. Opgegroeid binnen het bedrijf, heeft hij niet alleen een sterke verbondenheid met het vak, maar ook een grote dosis kennis. In 2000 hebben we ons pand flink verbouwd. Het resultaat is een professionele werkruimte, waar we u optimaal van dienst kunnen zijn.Van vader op zoon: Zoals bijna ieder familiebedrijf, maakte Kuipers Bandenservice in Overijssel een bescheiden start. In 1970 startte Joop Kuipers een klein bedrijfje aan de Oude Postweg in Ambt Delden. De stap om zelfstandig te worden, bleek al snel succesvol. Kuipers Bandenservice verhuisde naar haar huidige locatie aan de Spechthorstweg in Goor.